Kategooriad

Bosch SGV4HVX31E

1 583 €

Osta

SGV4HVX31E

Kaubamärk Bosch
Netokaal 36,67 kg
Tüüp Täisintegreeritav 60 cm
Energiaklass E
Pesuklass A
Kuivatusklass A
Veekulu ( l ) 9,5
Mahutavus (nõudekomplekte) 13
Müratase (dB) 46
Displei On
Pesuprogrammide arv 6
Pesutemperatuuride arv 4
Reguleeritav ülakorv On
3 korvi tasandit On
Automaatne doseerimine Ei ole
Kõrgus (mm) 815
Laius (mm) 598
Sügavus (mm) 550
Sisevalgustus Ei ole

InfoLight® – täpp, mis annab märku, kas masin töötab

InfoLight® projitseerib pesutsükli ajal põrandale punase täpi, et teaksite, kui nõudepesumasin töötab. Kui programm on lõppenud, siis täpp kaob.

DosageAssist

DosageAssist tagab optimaalse puhastustulemuse ja vaiksema pesu. Pesutablett kukub jaoturist ülemise korvi küljes olevale spetsiaalsele alusele, kus see lahustub täielikult.

Tänu automaatprogrammidele pole enam vaja ise mõistatada

Erineva hulga nõude puhul on vaja kasutada erinevaid pesuseadeid. Vale programm ei raiska ainult aega, vaid ka vett ja energiat. Boschi automaatprogrammid reguleerivad pesutsükli ajal automaatselt veetemperatuuri ja loputusaega, lähtudes määrdumisastmest ja kogusest. See tähendab, et täiusliku tulemuse saavutamiseks kasutatakse täpselt nii palju vett kui vaja. Sobilik pesu igale masinatäiele vaid nupuvajutusega.

Rackmatic

Tänu kolmekordsele Rackmatic-süsteemile saab ülemise korvi kõrgust hõlpsasti kuni 5 cm reguleerida. Seda saab teha ka siis, kui masin on täis. See tähendab veelgi rohkem reguleerimisvõimalusi ja suuremat paindlikkust.

VarioDrawer – nüüd on nõudepesumasina kasutamine eriti paindlik

Mõnikord ei ole võimalik kõiki nõusid masinasse mahutada, kuna sisemuse ruumilahendus ei ole eriti paindlik. VarioDrawer on ActiveWater-tehnoloogiaga nõudepesumasinate ülaosas olev lisasahtel, mis pakub probleemile lahendust. Sinna saab panna söögiriistad, väiksemad köögitarvikud, nagu kulbid ja visplid, ning isegi espressotassid. See pakub nõudepesumasina täitmisel suuremat paindlikkust ja jätab alumisse korvi rohkem ruumi.

Masinahooldusprogramm

  • Tootja Bosch
  • Energiaklass E
  • Müratase (dB) 46
  • Nõudekomplektide arv 13