Kategooriad

Sony Playstation 5 Digital Edition View full size

Sony Playstation 5 Digital Edition

538 €

Osta

CFI-1216B

PlayStation 5 Slim Digital konsool ühendab endas võimsa mängujõudluse ja stiilse, õhema disaini, olles suurepärane lisa igale mänguruumile. Tänu integreeritud I/O-le ja sujuvale mängukogemusele kuni 120 kaadrit sekundis on see ideaalne valik mängusõpradele, kes otsivad kvaliteeti ja kiirust. HDR-tehnoloogia ja haptiline tagasiside DualSense® juhtmevaba kontrolleris pakuvad unustamatut mänguelamust, samas tagurpidi ühilduvus tähendab, et ka vanemad lemmikud ei jää mängimata.

• Õhuke disain
• Integreeritud I/O
• 120 FPS
• HDR-tehnoloogia
• Haptiline tagasiside
• Tagurpidi ühilduv

Õhem disain
PS5 on ülima mängujõudluse sümbioos elegantses ja salendatud disainis, mis sobitub ideaalselt iga mänguri eluruumi.

Integreeritud I/O
Süsteemide meisterlik integreeritus PS5 konsoolis võimaldab andmete välkkiiret voogu otse SSD-lt, avades uued seninägematud võimalused mängude loomise kunstis.

Kuni 120 kaadrit sekundis
Elavda oma mängukogemusi voolujoonelise sujuvusega, kus 120 Hz väljundi toega mängud säravad kuni 120 kaadrit sekundis, tuues 4K ekraanidele erakordse elavuse ja detailirohkuse.

HDR-tehnoloogia
PS5 mängud, mis toetavad HDR-tehnoloogiat, eristuvad võrratu värvirikkuse ja kontrastsusega, muutes mängumaailmad elusamaks kui kunagi varem.

Haptiline tagasiside
DualSense® juhtmevaba kontrolleri haptiline tagasiside toob iga PS5 tiitli tegevuse otseselt Sinu kätesse, pakkudes rikkalikku ja dünaamilist tagasisidet iga mänguliigutusega.

Tagurpidi ühilduv
Naudi põlvkondadevahelist ühtsust PS5-ga, mis on ühilduv tuhandete PS4 mängudega, pakkudes neile mängutõhustuse võlude abil uut elu, kiirendades kaadrisagedusi ja muutes mänguelamuse veelgi nauditavamaks.
 
Üldomadused
HD-tugi: Jah (4K Ultra HD)
3D-tugi: Jah
Wi-Fi tugi: Jah
Ühendusliidesed
Ühendus RJ-45 (LAN): Jah
HDMI: Jah
USB: Jah
Tootlikkus
Protsessori tüüp:
AMD Zen 8 core CPU
 
 
  • Tootja Sony