Kompaktne kombineeritud auruahi ja tavaline küpsetusahi tervisliku toitumise austajatele.
Ahjul on pürolüütiline puhastus.
Retseptiraamat - sisaldab 93automaatset retsepti (sh. 38 kombineeritud auruga küpsetamise ja 25 100% auruga toiduvalmistamise retsepti).
Kuivatusfunktsioon - Kõigi roogade maitse parandamiseks on De Dietrich uued ahjud varustatud kuivatusprogrammiga. Programm võimaldab kuivatada toitu temperatuuril 60-80 °C
Auruga küpsetamine: Uus stiil toidu valmistamiseks, mis säilitab toidus olevad vitamiinid ja toidu lõhna ning värvid.
Auruahi pakub ainulaadset võimalust valmistada kergeid ja tervislikke toite, mida osatakse hinnata!
Ahi täidetakse kuuma auruga ja otsene soojusülekanne tagab toidu kiire valmistamisprotsessi.
Aurus küpsetamine võib toimuda üheaegselt kuni 3 tasandil, sest lõhna- ja maitseülekanne on auruküpsetuse puhul välistatud.
Auru temperatuuri seadistamine: 55-100° C.
• Aurutamine: Köögiviljad, liha.
• Aurutamine: Terve kala (pehme liha), nt. forell.
• Aurutamine: Pehme lihaga kalad.
• Keedumunad, munaroad, kastmed, pudingid.
• Küpsetatud toitude soojendamine.
• Šokolaadi, või sulatamine.
• Sulatamine: Kala, puuviljad.
• Sulatamine: Köögiviljad, liha.