Kategooriad

Smeg BCC02WHMEU View full size

Smeg BCC02WHMEU

674 €

Osta

BCC02WHMEU

Smegi uue täisautomaatse BCC02 kohvimasinaga saate valmistada värsket ja aromaatset kohvi oma kodu soojas. Täisautomaatne kohvimasin on stiilse uue disainiga ja väga kompaktse suurusega – vaid 18 cm lai. Pilku köidavad pehmed ja vähendatud jooned ning läikivad servad, millele annab kontrasti esiosa harjatud alumiiniumpaneel. Trendikas taupe kohvimasin sisaldab piima vahustamist ja aurutamist ning sobib suurepäraselt latte, cappuccino, latte macchiato ja flat white kohvi, aga ka espresso, ameerika ja ristretto kohvi jaoks. Tänu reguleeritavale tassihoidjale saate nautida oma lemmikkohvi.

BCC02 on kiire ja lihtne kasutada: lihtsalt täitke kohvianum oma lemmikkohviubadega ja valige intuitiivsest kiirmenüüst soovitud jook. Valikute hulgas on kohv, ristretto, espresso, kuum vesi, kerge ristretto, kerge espresso, pikk kohv ja aurutamine, et valmistada hõlpsalt kõiki piimakohvi jooke.

Tänu termoplokkküttesüsteemile valmistab BCC02 teie kohvi sekunditega.

Masin annab märku, kui veepaak on tühi, kohvioad on tühjad, settepaak vajab tühjendamist, uudisteplokk puudub või on valesti paigaldatud ja peate selle katlakivi eemaldama.

Samuti on kohvimasinat lihtne puhastada, kuna sellel on eemaldatav keeduplokk ja paak. Lahustuva kohvi jahvatamise korral ei pea te enam kapsleid kasutama, mis aitab vähendada jäätmeid.

Valmistatavad joogid:

Latte
Cappuccino
Latte macchiato
Lame valge
Americano
Ristretto
Espresso
Kerge ristretto
Kerge espresso
Pikk kohv
Kuum vesi

Tehniline informatsioon:

Võimsus 1350W
Toote värv: valge
Materjal: plastik/alumiinium
Kompaktne suurus - ainult 18 cm lai
Pumba rõhk 19 bar
Kohviveski, 5 erinevat tangut
Oapunkri maht: 150 g
Termoblokk küttesüsteem
Eemaldatav uudisteüksus
Kohvitila kõrguse reguleerimine
Eemaldatav tilkumisalus kõrgete tasside jaoks
Eemaldatav veepaak 1,4L
Automaatne väljalülitus 20 minuti pärast
Mõõdud (PxLxK): 18,0 x 43,3 x 33,6 cm

  • Tootja Smeg