Kategooriad

Filter

Espressomasinad

Espressomasinad
  • 399 € Osta
  • Saadaval

    EC300M

    199 € Osta

Espresso masinad Tallinnas ostmiseks

Tere tulemast päris kohvi maailma meie espresso masinatega!

Statistika kohaselt alustab peaaegu igaüks meist hommikut ärkamise ja tugeva kohviaroomiga tassis kohviga. Täna soovivad paljud juua kvaliteetset kohvi värskelt jahvatatud ubadest, nautides maitset ja aroomi kodus. Espresso masinad on see, mida te vajate! Kas soovite juua kohvi, mis on sama hea kui kohvikus? Meie juurest leiate ideaalsed lahendused oma kohvinaudingu jaoks. Meie veebipood "Turuliider" pakub laia valikut espresso masinaid Tallinnas ja kohaletoimetamist üle kogu Eesti.

Milliseid espresso masinaid me pakume? Meie pood töötab usaldusväärsete tootjatega: Smeg, De Longi, Electrolux, Niona, Sensor jt.

Sellised espresso masinad võivad olla täisautomaatsed, poolautomaatsed, käsitsi juhitavad või kapselmasinad.

Täisautomaatsed masinad

Loodud neile, kes armastavad kohvi valmistada vaid ühe nupuvajutusega. Kohv sellistes masinates valmistatakse värskelt jahvatatud ubadest. Joogi tugevust saate ise reguleerida. Lisaks võimaldavad täisautomaatsed kohvimasinad valmistada mitmesuguseid erinevaid kohvijooke.

Poolautomaatsed masinad

Varustatud automaatse kohvijahvatamise ja eraldi piimavahustiga latte või cappuccino jaoks.

Käsitsi juhitavad espresso masinad

Kompaktsed mudelid, kus kohv valmib käepideme abil. Jooke saab valmistada jahvatatud kohvist või tableti kujul pressitud kohvist. Sellised mudelid ei ole varustatud kohviveskiga ega piimavahustiga ning sobivad neile, kes armastavad kohvi jahvatada kohviveskis ja piima käsitsi vahustada.

Kapselmasinad

Kõige kompaktsemad mudelid, nendega on lihtne kasutada, kuid peate eraldi ostma kohvikapslid, mille kohv on juba jahvatatud. Sellistes kohvimasinates saab joogi tugevust reguleerida ning valmistada kohvijooke piimaga, olenevalt kapslist ja tarvikutest. Sellised espresso masinad sobivad neile, kes armastavad lihtsat juhtimissüsteemi.

Kaasaegsete espresso masinate eelised:

Kaasaegsed espresso masinad pakuvad palju eeliseid, muutes kohvi valmistamise protsessi lihtsaks, mugavaks ja nauditavaks. Innovatiivsete funktsioonidega, nagu programmeeritavad kohvi doseerimise seaded, reguleeritav temperatuur ja rõhk, samuti automaatne puhastussüsteem, võite olla kindel, et teie kohv on alati ideaalne. Tänu kaasaegsetele tehnoloogiatele muutub kohvi valmistamine tõeliseks kunstiks, mis on kättesaadav kõigile.

Milliste parameetrite järgi valida espresso masin?

Valides endale ideaalse kohvimasina, pöörake tähelepanu mitmele võtmetähtsusega parameetrile. Esiteks, arvestage kohvi tüübiga, mida eelistate – espresso, cappuccino, latte või muu. Samuti on oluline arvestada teie köögi suuruse ja stiiliga, et uus kohvimasin sobiks harmooniliselt interjööriga. Siiski ärge unustage ka funktsionaalsust: kontrollige vajalike valikute olemasolu, nagu programmeeritavad valmistamisrežiimid, temperatuuri ja kohvi koguse reguleerimine ning seadme hooldamise lihtsus. Viimaks, ärge unustage oma eelarvet – valige kohvimasin, mis vastab teie finantsvõimalustele, kuid samal ajal ei jää kvaliteedi ja funktsionaalsuse osas alla.

Ärge jätke kasutamata võimalust muuta oma kohviarutin tõeliseks rituaaliks meie espresso masinatega! Ostke kohvimasinaid "Turuliider" ja nautige värskelt valmistatud kohvi aroomi otse kodus!