Kategooriad

Viimati vaadatud

Filter

Kubu (seina kinnitusega)

Kubu (seina kinnitusega)

Osta seinapealsed õhupuhastid

Tänapäeva köök ei ole ainult toiduvalmistamise koht, vaid ka hubane koht suhtlemiseks ja külaliste vastuvõtmiseks. Mugava ja tervisliku õhkkonna loomisel mängib olulist rolli õhupuhasti. Paljude õhupuhastite valikute hulgas on seinapealsed mudelid erilisel kohal, ühendades kaasaegse disaini ja kõrge jõudluse. Seinapealseid õhupuhasteid saate osta kodutehnika veebipoest "Turuliider". Pakume tuntud kaubamärkide mudeleid nagu Smeg, Electrolux, AEG, Franke, Bosch ja teised.

Seinapealsete õhupuhastite eelised:

  • Õhu puhastamise efektiivsus: Need õhupuhastid paigaldatakse otse pliidi või keedupinna kohale, võimaldades tõhusalt eemaldada auru, suitsu, rasva ja ebameeldivaid lõhnu. Kaasaegsed mudelid on varustatud võimsate mootorite ja mitmetasandiliste filtritega, mis tagavad kõrge jõudluse.
  • Ruumisäästlikkus: Seinapealsed õhupuhastid kinnitatakse seinale, säästes köögis väärtuslikku ruumi. See on eriti oluline väikeste köökide puhul, võimaldades ruumi tõhusat kasutamist. Õhupuhasti ei võta tööpinnal ruumi, muutes köögi produktiivsemaks ja mugavamaks.
  • Stiilne disain: Kaasaegsed õhupuhastid on erineva kuju, suuruse ja värvilahendusega, võimaldades valida sobiva mudeli igasse interjööri. Need võivad olla valmistatud roostevabast terasest, klaasist ning neil võib olla minimalistlik või luksuslik disain. Seega muutub õhupuhasti mitte ainult funktsionaalseks seadmeks, vaid ka dekoratiivseks elemendiks.
  • Lihtne paigaldus ja hooldus: Seinapealse õhupuhasti paigaldamine ei ole keeruline ülesanne, eriti kui köögis on juba ventilatsioonikanal olemas. Kaasaegsed mudelid on varustatud eemaldatavate filtritega, mida on lihtne puhastada või vahetada, tagades õhupuhasti pika kasutusea.

Mida arvestada seinapealse õhupuhasti valimisel:

  • Jõudlus: Üks peamisi õhupuhasti omadusi. Efektiivseks tööks tuleb valida mudel, mille jõudlus on otseselt proportsionaalne teie köögi mahuga. Optimaalne on, kui õhupuhasti suudab värskendada õhku ruumis kümme kuni kaksteist korda tunnis.
  • Müratase: Oluline tegur õhupuhasti töötamisel. Mugavaks peetakse mürataset kuni 60 dB. Tänu kaasaegsetele tehnoloogiatele töötavad õhupuhastid peaaegu vaikselt.
  • Filtrite tüübid: Õhupuhastites kasutatakse rasva- ja söefiltreid. Rasvafiltrid püüavad kinni rasva ja tolmu, takistades nende kogunemist köögilaudadele ja kappidele. Söefiltrid kõrvaldavad tõhusalt lõhnad.
  • Juhtimine ja lisafunktsioonid: Viimased õhupuhastite mudelid on varustatud elektrooniliste juhtimissüsteemidega, mis võimaldavad reguleerida imemisvõimsust, sisse lülitada valgustust, programmeerida taimerit ja isegi juhtida seadet nutitelefoni abil. Õhupuhastisse integreeritud valgustus loob täiendava valgustuse tööalale, mis on eriti mugav toidu valmistamisel.

Seinapealsed õhupuhastid on kaasaegse köögi oluline element, tagades puhta õhu ja mugavuse. Õhupuhasti valimisel on oluline arvestada köögi suurust, sisekujundust ja mudeli konstruktiivseid omadusi. Korralikult valitud õhupuhasti muutub mitte ainult kasulikuks seadeks, vaid ka moekaks elemendiks teie köögis.