Kategooriad

Viimati vaadatud

Filter

Energiaklass v
Müratase (dB) v

Saar (lae kinnitusega)

Saar (lae kinnitusega)

Osta saare õhupuhastid

Tänapäevased köögid muutuvad tänu saare õhupuhastitele üha atraktiivsemaks ja multifunktsionaalsemaks. Need seadmed mitte ainult ei puhasta õhku, vaid on ka köögi peamine disainielement. Saare õhupuhasteid saate osta meie kodutehnika poest "Turuliider" Tallinnas.

Saare õhupuhasti paigaldatakse tavaliselt köögi keskele, köögisaare kohale, kus asub pliidiplaat ja köögikapid. Erinevalt traditsioonilistest seinale kinnitatavatest või sisse ehitatud õhupuhastitest kinnitatakse saare õhupuhastid lakke, võimaldades neil tõhusalt eemaldada auru ja lõhnu kõigilt köögisaarel asuva pliidiplaadi külgedelt.

Saare õhupuhastite eelised:

  • Õhu puhastamise tõhusus: Need õhupuhastid on väga võimsad ja suudavad kiiresti puhastada õhku suitsust, aurust ja ebameeldivatest lõhnadest, mis tekivad toidu valmistamise ajal.
  • Atraktiivsus: Kaasaegsetel saare õhupuhastitel on stiilne disain, mis võib muutuda köögi sisekujunduse atraktiivseks aktsendiks. Tavaliselt on need valmistatud roostevabast terasest, klaasist ja muudest kvaliteetsetest materjalidest.
  • Köögi paigutuse paindlikkus: Õhupuhasti paigaldamine köögisaare kohale võimaldab köögi ruumi paindlikumat planeerimist, muutes selle mugavamaks ja ergonoomilisemaks.

Mida arvestada saare õhupuhasti valimisel:

  • Võimsus: Valige mudel, millel on piisav võimsus, et tõhusalt puhastada õhku teie köögis selle suurust arvestades. Veenduge, et õhupuhasti suudab köögis oleva õhu mahtu piisavalt värskendada.
  • Müratase: Kaasaegsed õhupuhastid töötavad peaaegu hääletult. Seadme valimisel vaadake selle tehnilisi andmeid—mida madalam dB, seda vaiksem töö.
  • Filtreerimine: Õhupuhastites võib olla erinevaid filtreid, nagu rasva- ja söefiltrid. Rasvafiltrid kaitsevad sisemisi mehhanisme saastumise eest, söefiltrid aga kõrvaldavad lõhnad.
  • Valgustus: Paljudel saare õhupuhastitel on sisseehitatud LED-lambid, mis pakuvad tööalale täiendavat valgustust.
  • Disain ja materjalid: Valige õhupuhasti, mis sobib teie köögi interjööriga. Kaasaegsed õhupuhastid on saadaval erinevates vormides, värvides ja viimistlustes, sealhulgas klaas, metall ja isegi puit.

Saare õhupuhastid on ideaalne lahendus kaasaegsetele köökidele, kombineerides kõrge jõudluse ja stiilse disaini. Hästi valitud õhupuhasti tagab puhta ja värske õhu ning muutub teie köögi interjööri atraktiivseks elemendiks, rõhutades selle unikaalset stiili. Õhupuhasti valimisel arvestage selle võimsust, mürataset, filtri tüüpe ja esteetikat, et luua maksimaalselt mugav ja atraktiivne köögiruum. Meie poes "Turuliider" saate valida ja tellida saare õhupuhasteid kohaletoimetamisega üle Eesti. Meie valikus on selliste tuntud kaubamärkide mudelid nagu Franke, Smeg, Scandomestic, Faber, ELICA, Teka ja teised.