Categories:

your content here

Whirlpool FWDG861483EWVEUN View full size

Whirlpool FWDG861483EWVEUN

436 €

Add to cart

FWDG861483EWVEUN

Kaubamärk Whirlpool
Tüüp Kuivatiga
Värv Valge
Energiatarbimisklass A
Pesuklass A
Maksimaalne täitekogus 8 kg
Tsentrifuugi kiirus (max) 1400 p/min
Invertermootor on
Displei on
Viitstart on
Automaatne doseerimine ei ole
Kõrgus (сm) 84
Laius (cm) 60
Sügavus (cm) 54

Eestlaetav pesumasin-kuivati, mahutavus 8 pesu + 6 kg kuivatamine.

Eriti suure mahutavusega: kuni 8 kg pesule
Veel rohkem ruumi suurema pesukoguse ja suuremate esemete pesemiseks - väiksem pesukordade arv tähendab väiksemat vee- ja energiakulu.

6TH SENSE TEHNOLOOGIA
Avastage perfektne hooldus. 6th SENSE intelligentsed andurid kohandavad ressursside kasutust vastavalt masinasse pandud pesu kogusele ja tüübile, tagades nii kuni 50%-lise* energia-, vee- ja ajasäästu. (*Võrdlus maksimaalse pesukoguse ja 1 kg pesukoguse vahel 6th SENSE funktsiooniga pesumasinal Cotton 60° programmi kasutades.)
FRESHCARE+
Hoolitsege, et teie riided püsivad värsked pärast tsükli lõppu.Uuenduslik FreshCare+ süsteem hoolitseb teie pesumasinas olevate riiete eest õrna aurutamise ja trumli liikumisega[i]. Uus FreshCare+ süsteem masseerib õrnalt pesu aurutamisega vahelduva korrapärase trumli aeglase liikumisega. Sellega kindlustatakse õhuringlus kiududes, et riided püsiks värsked ja et hoida ära halva lõhna teke. FreshCare+ töötlus tagab tõepoolest värskema pesu ja meelerahu koguni tunde pärast tsükli lõppu. FreshCare+ töötlus pärsib peamiste halva lõhna allikate (pesumasinas) vohamist kuni 6 tundi pärast pesutsükli lõppu. See ei sobi kasutamiseks koos õrnpesule ja tekkidele mõeldud programmidega.

14 programmi

LCD-ekraan

  • Tootja Whirlpool
  • Energiaklass A
  • Maksimaalne täitekogus 8 kg
  • Tsentrifuugi kiirus (maks.) 1400 p/min